achtergornd

Ons aanbod

Klokvaste planning –  Vloeiende plaatsing  – Onovertroffen service na verkoop

Het team van Winprof staat altijd paraat om de beste kwaliteit en service te leveren aan zijn klanten. Uiteraard voldoen de ramen, deuren en glasgevels in aluminium of PVC aan alle Europese kwaliteitsnormen zodat technische en functionele prestaties gegarandeerd zijn.

Met ramen en deuren uit aluminium kiest u voor hoogwaardige en lichte frames met veel stijlmogelijkheden. Aluminium maakt het mogelijk te werken met heel slanke profielen en is uiterst geschikt voor grote en zware glaspartijen. Het is niet alleen veelzijdig en licht maar ook maatvast en sterk. Aluminium is geluidswerend, kan uitgevoerd worden in alle RAL-kleuren, is nagenoeg krasvrij. Bovendien heeft het een zeer lange levensduur.

PVC heeft andere troeven. Het bezit ontzettend hoge thermische en akoestische waarden, is niet onderhevig aan corrosie, kan uitgevoerd worden in alle RAL-kleuren en is kleur- en vormvast. PVC biedt het grote voordeel dat het in alle mogelijke vormen kan geproduceerd worden en zodoende alle stijlen aankan (van klassiek tot modern).