achtergornd

Professionele omkadering

Iedereen is een sleutelpersoon

 

WINPROF Projectwindows plaatst 300 ramen per week met een team van ongeveer 35 mensen van wie 20 plaatsers. Alle medewerkers scholen zich op regelmatige basis bij en zijn mee met de laatste innovaties en trends.

“Ook wat betreft personeel maakt WINPROF duidelijke keuzes. Wij gaan voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Iedereen is een sleutelpersoon,” aldus Jan. Hij staat ook zelf in voor de verkoop samen met Peter Janssen en de steun van ongeveer 10 mensen in de backoffice en administratie.


BETROUWBAARHEID

“Binnen 5 weken op maandag om 9 uur, is ook binnen 5 weken op maandag om 9 uur”

 

WINPROF doet zelf de assemblage van de profielen in een afzonderlijke maar gelieerde firma in Bulgarije, die uitsluitend voor WINPROF en voor de lokale markt werkt. WINPROF is een van de grotere exclusieve Etem-partners. Van de 400 ton architecturale profielen die Etem onder eigen naam voor de Bulgaarse markt produceert, assembleert WINPROF daar meer dan de helft.

De extrusie en productie van de profielen gebeurt door Etem in de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Etem werd in 1971 opgericht in Griekenland en produceert nu aluminiumprofielen voor de bouw, industrie en autosector met een totale capaciteit van 35.000 ton per jaar en afzetmarkten wereldwijd.

 

De architect

“Architecten zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Etem-profielen. Deze Etem-profielen hebben dezelfde duurzaamheid, comfort en garanties als profielen die tot 20% meer kosten”, aldus Jan.

Als architect bent u met WINPROF Projectwindows zeker van een uitvoerder die grote en complexe projecten foutloos en volgens afspraak oplevert.

De bouwheer

De bouwheer

“Bouwheren kunnen met een gerust hart afwijken van traditionele namen en merken. WINPROF is in de bouwmarkt inderdaad een atypische onderneming, met onze flexibele werking en Etem-profielen. Daarmee winnen we vlot het vertrouwen van klanten. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit,” aldus Jan.

Na vijf jaar hard werken, heeft WINPROF Projectwindows tal van referenties die de onklopbare prijs-kwaliteitverhouding mooi illustreren.

de aannemer

De aannemer

“Voor WINPROF zijn strakke deadlines geen probleem, onze flexibiliteit stelt ons in staat om zonder vertraging vastgelegde termijnen te respecteren. Binnen 5 weken op maandag om 9 uur, is ook binnen 5 weken op maandag om 9 uur,” aldus Jan.

WINPROF Projectwindows heeft de omvang en expertise om elk project tot een goed einde te brengen, ook als er praktische probleempjes zijn, worden deze vakkundig opgelost. Met supersnelle na-service!